spajdermän Skrivet 8 juni, 2010 Rapportera Share Skrivet 8 juni, 2010 (redigerad) What, inga som är fans av Jägermeister? Jäger är bra till shottar på krogen (det slår iofs inte tequila) men inte mer än så. -- Eftersom jag fick ny sida kan jag ju upprepa min obesvarade fråga från förra sidan: Edit: ajustja, jag fick med mig en liter smirnoff äppelvodka från flygresan. Vad är gott att göra med en sådan? Redigerad 8 juni, 2010 av spajdermän Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
MyStiC Skrivet 9 juni, 2010 Skapat av Rapportera Share Skrivet 9 juni, 2010 Jägermeister och Red Bull har alltid varit en höjdare i mina ögon. Någon som provat? Galet lätt att få karatefylla på skiten, dock. Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
RavenE Skrivet 9 juni, 2010 Rapportera Share Skrivet 9 juni, 2010 Jägermeister och Red Bull har alltid varit en höjdare i mina ögon. Någon som provat? Galet lätt att få karatefylla på skiten, dock. Oooooja, en klassiker i mitt kompisgäng. Grymt gott! Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
P-C Skrivet 10 juni, 2010 Rapportera Share Skrivet 10 juni, 2010 Jäger ger en sån konstig sötbitter eftersmak. Känns lite redundant att nämna men absint! Om det dricks på rätt vis med sockerbit, lite vatten och sådär. I Berlin var ett av mina favoritställen en bar som helt specialiserade sig på nämnda dryck. Totalt underbart att dricka precis innan man ska ut. Blir helt vild av chocken av smaken och sen några sekunder senare är det rakt uppe i skallen. Underbart! Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
Jacker Skrivet 10 juni, 2010 Rapportera Share Skrivet 10 juni, 2010 Stämmer det att man mår sämre dagen efter ju mer man blandar? Med 'blandar' menar jag att man dricker öl, drinkar, snaps, etc på en och samma kväll. Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
eXotic Skrivet 10 juni, 2010 Rapportera Share Skrivet 10 juni, 2010 (redigerad) Stämmer det att man mår sämre dagen efter ju mer man blandar? Med 'blandar' menar jag att man dricker öl, drinkar, snaps, etc på en och samma kväll. Det har jag mycket svårt att tro. Edit: Visserligen är jag kanske inte rätt kille att uttala mig då det i min värld inte finns någonting som heter baksmälla. Redigerad 10 juni, 2010 av eXotic Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
L_Voll Skrivet 10 juni, 2010 Rapportera Share Skrivet 10 juni, 2010 Jäger ger en sån konstig sötbitter eftersmak. Känns lite redundant att nämna men absint! Om det dricks på rätt vis med sockerbit, lite vatten och sådär. I Berlin var ett av mina favoritställen en bar som helt specialiserade sig på nämnda dryck. Totalt underbart att dricka precis innan man ska ut. Blir helt vild av chocken av smaken och sen några sekunder senare är det rakt uppe i skallen. Underbart! Jag fattar inte att jag aldrig fått prova absint som alla talar så gott om. Ska verkligen försöka lägga vantarna på en flaska. Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
P-C Skrivet 11 juni, 2010 Rapportera Share Skrivet 11 juni, 2010 (redigerad) Stämmer det att man mår sämre dagen efter ju mer man blandar? Med 'blandar' menar jag att man dricker öl, drinkar, snaps, etc på en och samma kväll. There seem to be a lot of assumptions when considering whether or not mixing types of alcohol will cause a worse hangover the next day. A few things are known, however. Mixing carbonated drinks with non-carbonated drinks can cause more problems due to the carbonation which tends to speed up the metabolism process. Hard liquor takes a bit longer to metabolize and break down as opposed to say a light beer. The harder spirits will be metabolized at the same speed at the light beer. Ouch! Our bodies require time to slowly adjust to the change needed to readjust to the new form of alcohol needing to be broken down and processed. When mixing drinks, many people tend to drink their drinks faster. This could cause hangovers simply due to the large amount of alcohol being consumed in shorter periods of time. In addition, if a person mixes enough drinks, they will most likely run into some with much higher levels of congeners, by-products of fermentation and additives to alcoholic beverages, found in the darker and/or cheaply made types of alcohol which cause worsened hangovers the next day. Redigerad 11 juni, 2010 av P-C Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
Xersize Skrivet 12 juni, 2010 Rapportera Share Skrivet 12 juni, 2010 Ja ni, just nu sitter jag och dricker whiskey här på min studentmorgon. Fan vad skönt, idag går man ur skolan! Helt underbart! Men OT, 12 år gammal Glefiddich är inte fel någonstans. Skål! Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
Kebab Skrivet 12 juni, 2010 Rapportera Share Skrivet 12 juni, 2010 Stämmer det att man mår sämre dagen efter ju mer man blandar? Med 'blandar' menar jag att man dricker öl, drinkar, snaps, etc på en och samma kväll. Blöh, värsta (och i princip enda riktigt vidriga) bakfyllan jag har haft kom efter att jag hade ätit kräftor och druckit Jägermeister, öl, vodka och cider. Visserligen ganska stora mängder av de alla, men fy fan för att spy dagen efter inför sina föräldrar säger jag bara! Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
Lajnux Skrivet 12 juni, 2010 Rapportera Share Skrivet 12 juni, 2010 Någonting som är sjukt gott är vodka + Burn Juiced Energy (viktigt) + en skvätt svartvinbärssaft. Prova det gärna. Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
Karatemorfar Skrivet 13 juni, 2010 Rapportera Share Skrivet 13 juni, 2010 En polare som bodde i London nyss berättade att han på ett hostel hamnade i samma kök eller liknande med 4 polacker. Hör väl inte direkt hit, men det dom gjorde var att de satt och drog i sig 2 flaskor vodka den kvällen, och under tiden satt de och åt saltgurka (pickles eller vad det heter) och drack upp saltvattnet. Tydligen kände de inte av vodkan nämnvärt och någon bakfylla var det inte tal om. Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
The Dude Skrivet 13 juni, 2010 Rapportera Share Skrivet 13 juni, 2010 En polare som bodde i London nyss berättade att han på ett hostel hamnade i samma kök eller liknande med 4 polacker. Hör väl inte direkt hit, men det dom gjorde var att de satt och drog i sig 2 flaskor vodka den kvällen, och under tiden satt de och åt saltgurka (pickles eller vad det heter) och drack upp saltvattnet. Tydligen kände de inte av vodkan nämnvärt och någon bakfylla var det inte tal om. Makes sense, bakfylla är ofta vätskebrist och även saltbrist. Men ofta man trycker i sig en burk saltgurka till vickning (hela innehållet dessutom) Inte för att jag är särskilt drabbad av bakfylla men jag tror på att inmundiga Resorb/Bakis eller motsvarande preparat om man på kvällen känner att morgondagen kommer bli brutal... och mycket vatten! Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
spajdermän Skrivet 14 juni, 2010 Rapportera Share Skrivet 14 juni, 2010 Makes sense, bakfylla är ofta vätskebrist och även saltbrist. Men ofta man trycker i sig en burk saltgurka till vickning (hela innehållet dessutom) Inte för att jag är särskilt drabbad av bakfylla men jag tror på att inmundiga Resorb/Bakis eller motsvarande preparat om man på kvällen känner att morgondagen kommer bli brutal... och mycket vatten! Fyller alltid en 2l colaflaska med vatten och tillåter mig inte att sova innan den är tom. Sedan jag började med det har jag inte ens haft ont i huvudet morgonen efter. Då bör det tilläggas att de senaste veckornas festande, med resor och atudentfirande, inte har varit lugnt direkt. Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
Patrik Skrivet 14 juni, 2010 Rapportera Share Skrivet 14 juni, 2010 Har ni något tips på vad man kan blanda bananlikör med? Mjölk eller Trocadero vet jag funkar, men kanske finns något som passar ännu bättre? Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
Wu Zi Mu Skrivet 14 juni, 2010 Rapportera Share Skrivet 14 juni, 2010 What, inga som är fans av Jägermeister? Jag verkar ha blivit lite för mogen för Jäger, som förr var min favorit. Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
antepanteboy Skrivet 15 juni, 2010 Rapportera Share Skrivet 15 juni, 2010 Hittade alldeles nyss en vinbox här hemma som jag öppnade. Bäst före datumet var för ungefär ett halvår sedan, är det ändå drickbart? Smaken är bra, men finns det bieffekter att hitta i gammalt vin? Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
Xazzi Skrivet 15 juni, 2010 Rapportera Share Skrivet 15 juni, 2010 Hittade alldeles nyss en vinbox här hemma som jag öppnade. Bäst före datumet var för ungefär ett halvår sedan, är det ändå drickbart? Smaken är bra, men finns det bieffekter att hitta i gammalt vin? Har för mig att bag in box är färskvara (även som oöppnad) så som mest bör väl smaken vara förändrad. Men om nu smaken är bra så varför inte! En bieffekt kan väl som högst vara att du blir lite dålig i magen. Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
Wu Zi Mu Skrivet 15 juni, 2010 Rapportera Share Skrivet 15 juni, 2010 Hittade alldeles nyss en vinbox här hemma som jag öppnade. Bäst före datumet var för ungefär ett halvår sedan, är det ändå drickbart? Smaken är bra, men finns det bieffekter att hitta i gammalt vin? Du kan nog behöva gå på dass dagen efter, men smakar det ok så ska det nog gå att dricka. Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
AngryAxel Skrivet 15 juni, 2010 Rapportera Share Skrivet 15 juni, 2010 (redigerad) Wow. Finns det någon gräns på hur mycket man får föra in i Sverige? edit: det var inget ironiskt 'wow' förresten Redigerad 15 juni, 2010 av AngryAxel Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.