mr_tobbe Skrivet 3 mars, 2007 Rapportera Share Skrivet 3 mars, 2007 Var kan man köpa Kalisalpeter och mr_tobbe, kan man inte kanske bara blanda sockret, salpeter och vatten och låta det torka kanske? Vet inte riktigt vad det är, men vanlig salpeter hittar du vid kryddavdelningen på Konsum, ICA, Hemköp osv. Det används för att torka kött om jag inte minns fel. Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
Foo Skrivet 3 mars, 2007 Rapportera Share Skrivet 3 mars, 2007 (redigerad) OBS: Detta är farligt om du inte vet vad du gör!! Mekanisk blandning (Viktprocent): 75% salpeter, 15% träkol, 10% svavel. Sen en stabil konstruktion av hårt matrial, strömlinjeformad nos, vingar på alla 4 sidor. Koppla på en stubin och spring så långt bort du kan för att tända på Redigerad 3 mars, 2007 av Foo Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
Tux Skrivet 3 mars, 2007 Skapat av Rapportera Share Skrivet 3 mars, 2007 OBS: Detta är farligt om du inte vet vad du gör!! Mekanisk blandning (Viktprocent): 75% salpeter, 15% träkol, 10% svavel. Sen en stabil konstruktion av hårt matrial, strömlinjeformad nos, vingar på alla 4 sidor. Koppla på en stubin och spring så långt bort du kan för att tända på Funkar det? , och hur blandar man?. Räcker det att man lägger in alla ämnen i en skål och rör om? Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
Foo Skrivet 3 mars, 2007 Rapportera Share Skrivet 3 mars, 2007 Funkar det? , och hur blandar man?. Räcker det att man lägger in alla ämnen i en skål och rör om? A.k.a. Svartkrut, nej du ska inte röra runt i en skål. Mycket explosivt vid gnistbildning. Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
Tux Skrivet 3 mars, 2007 Skapat av Rapportera Share Skrivet 3 mars, 2007 A.k.a. Svartkrut, nej du ska inte röra runt i en skål. Mycket explosivt vid gnistbildning. Hur ska man blanda då ? Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
Kebab Skrivet 3 mars, 2007 Rapportera Share Skrivet 3 mars, 2007 Hur ska man blanda då ? http://www.sport-tiedje.de/sporttiedje/shaker_detail.jpg Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.