P-C Skrivet 2 februari, 2005 Rapportera Share Skrivet 2 februari, 2005 ? Är det något fel på smör? 50 gram är skabbigt mycke smör smör kan vara gott på en smörgosse men inte typ blandat med havregryn Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
MetoC7 Skrivet 2 februari, 2005 Rapportera Share Skrivet 2 februari, 2005 (redigerad) smör kan vara gott på en smörgosse men inte typ blandat med havregryn Smält smör, inte kladigt som man har på mackor.. Redigerad 2 februari, 2005 av MetoC7 Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
P-C Skrivet 2 februari, 2005 Rapportera Share Skrivet 2 februari, 2005 Smält smör, inte kladigt som man har på mackor.. Ännu äckligare Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
Patrik Skrivet 2 februari, 2005 Rapportera Share Skrivet 2 februari, 2005 Haha, smör är det äckligaste som finns, om det är för mycket smör på en macka så spyr jag fan! Men smältsmör är bättre. Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
Add3 Skrivet 2 februari, 2005 Rapportera Share Skrivet 2 februari, 2005 Mickemannen: Fan va gott!! Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
xPisc Skrivet 2 februari, 2005 Rapportera Share Skrivet 2 februari, 2005 Detta behövs:En stor (eller liten) baguetteOstSalladSkinkaGurka/tomatUgn1, Fukta handen lite och dra handen på brödets top. 2, Lägg in Baguetten i ugnen så att den blir varm och krispig. 3, Ta ut baguetten och lägg ost, skinka och sallad (och övriga mojjor) längs med hela baguetten. Vips, du har den godaste mackan ever. Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
Bubbli Skrivet 2 februari, 2005 Rapportera Share Skrivet 2 februari, 2005 Ta en skiva "Jätte Franska" Ta ett blad med sallad och lägg på brödskivan Skär en skiva tomat och lägg på salladen som ligger på brödet Ta en skiva kalkon/skinka och lägg på tomaten som ligger på salladen som ligger på brödet Gör samma procedur fast baklänges från kalkon/skinkan... Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
dibel Skrivet 2 februari, 2005 Rapportera Share Skrivet 2 februari, 2005 Salami och mozzarella ! Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
Blues Skrivet 2 februari, 2005 Rapportera Share Skrivet 2 februari, 2005 1. Du tar fram en banan. 2. Skalar bananen. Klart Jag kan inte så mycket om mat Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
Xeo001 Skrivet 2 februari, 2005 Rapportera Share Skrivet 2 februari, 2005 50 gram är skabbigt mycke smör smör kan vara gott på en smörgosse men inte typ blandat med havregryn Choklad bollar? Brownies? Mycket smör Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
Henkibojj Skrivet 2 februari, 2005 Rapportera Share Skrivet 2 februari, 2005 (redigerad) Skär äpple, banan, apelsin, vindruvor och annat gott i lagom stora bitar och släng i en skål. Häll på lite russin, ...och gärna glass eller vaniljsås (Fresta exvis) Klart! Fungerar även som mellanmål. Och ja, se gärna 70's under tiden! Redigerad 2 februari, 2005 av Henkibojj Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
D-link Skrivet 2 februari, 2005 Rapportera Share Skrivet 2 februari, 2005 Hmm, tror jag fortsätter på smör idén. Man tar flytande margarin, havregryn, sirap, socker, honung o kakao. Dn bästa kaloribomoben någonsin. Tyvärr även den godaste Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
Cortez Skrivet 2 februari, 2005 Rapportera Share Skrivet 2 februari, 2005 Haha, smör är det äckligaste som finns, om det är för mycket smör på en macka så spyr jag fan! Men smältsmör är bättre. Jag fattar mig inte på folk som inte äter smör... Är de helt snurrade i skallen eller? Såklart man har smör på mackan. Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
^MeTaNoLiC^ Skrivet 3 februari, 2005 Rapportera Share Skrivet 3 februari, 2005 (redigerad) NEGERBOLLSDEG ta 100g smör.. http://img150.exs.cx/img150/5746/PICT0588.th.jpg smält det lite halvt i micron.. http://img150.exs.cx/img150/6020/PICT0589.th.jpg häll i 1 liten kaffekopp socker.. http://img150.exs.cx/img150/5213/PICT0590.th.jpg och 2 med havregryn.. http://img150.exs.cx/img150/4519/PICT0591.th.jpg 3 matskedar cacao.. http://img150.exs.cx/img150/1682/PICT0592.th.jpg och vaniljsocker efter tycke och smak.. http://img150.exs.cx/img150/5261/PICT0594.th.jpg rör ihop och ät! http://img44.exs.cx/img44/6871/PICT0595.th.jpg Redigerad 3 februari, 2005 av ^MeTaNoLiC^ Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
StellHell Skrivet 3 februari, 2005 Rapportera Share Skrivet 3 februari, 2005 NEGERBOLLSDEG Ta allt som du sa smällt inte smöret lägg allt i en bunke Knåda ihop allt med händerna tills det är en fin deg rulla till små bollar och doppa i pärlsocker eller kokos. Citera Länk till kommentar Dela på andra sidor More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.